Sponsoren

Voedselbank West Twente streeft ernaar om haar klanten elke week een pakket levensmiddelen mee te geven als aanvulling op de wekelijkse boodschappen.

Levensmiddelen die we vanuit 2 opties verkrijgen, te weten:

1) Van het voedselbank distributiecentrum Deventer ontvangen we per week producten die door landelijke bedrijven, fabrikanten en hoofdvestigingen van supermarkten, worden aangeboden aan het hoofdkantoor van de Voedselbanken. Deze producten worden landelijk verdeeld over de voedselbanken op basis van het aantal afnemers van de voedselpakketten. Het aanbod kan variëren van 8 tot 15 verschillende producten.

2) Naast het landelijke aanbod heeft Voedselbank West Twente afspraken met supermarkten, bakkers en slagers in ons verzorginggebied. Hier worden door ons een aantal malen per week de producten die door ons opgehaald en verwerkt in de wekelijkse pakketten. Waar nodig worden de aangeboden producten geconditioneerd vervoerd en opgeslagen (koel en vries). Via de sponsoren kunnen we directe voedselhulp bieden aan de armste mensen in onze samenleving en wordt de verspilling van voedsel tegengegaan.

Voedselpakketten worden samengesteld

Hölscher & Davids notarissen i-Signaal - Innovatieve Software Renault Munsterhuis Rotaryclub Rijssen Van Keulen interieurbouw