Word sponsor

Sponsoring kan natuurlijk op allerlei manieren en met alle middelen, maar waar wij behoefte aan hebben zijn verse voedselproducten,  lang houdbare voedselproducten en financiële ondersteuning.

De producten kunnen dagelijks bij u worden opgehaald door onze vrijwilligers. Wij hebben de beschikking over eigen (gekoeld) transport.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsoren!

Ook donaties zijn van harte welkom!

  • U kunt een bijdrage overmaken op rekening NL65 RABO0128 8145 94 t.n.v. Stichting Voedselbank West TwenteOnze voedselbank is door de Belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften en donaties zijn derhalve binnen de daarvoor geldende regels aftrekbaar van de belasting.

Het wekelijks verzorgen van de voedselpakketten is een kostbare aangelegenheid. Aangezien de voedselbanken vallen onder het toezicht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit zijn wij verplicht om strenge maatregelen ten aanzien van behandeling, opslag en uitgifte van levensmiddelen in acht te nemen. Giften en donaties zijn van harte  welkom, deze worden besteed aan de vaste kosten als brandstof, verzekeringen,  onderhoud, energie etc. om ons bestaan als Voedselbank te waarborgen.

 

Hölscher & Davids notarissen i-Signaal - Innovatieve Software Renault Munsterhuis Rotaryclub Rijssen Van Keulen interieurbouw